Pas afgestudeerd?

Heb je bijna je diploma op zak en ben je klaar om je eerste stappen te zetten in je professionele carrière? Dan ben je bij ons op de juiste plaats. B&R Bouwgroep investeert in jonge mensen. Binnen je team kan je terugvallen op de kennis en ervaring van je collega’s. Je mentor, ondersteund door onze B&R Academy zal je coachen in je persoonlijke groeiproces en je stap voor stap begeleiden in de verdere uitbouw van je carrière. Je krijgt de kans en tijd om ervaring op te doen en je talenten verder te ontwikkelen. We zijn aanwezig op tal van jobbeurzen op hogescholen en universiteiten. De ideale manier om ons aan te spreken en je toekomstige collega’s te ontmoeten. Uiteraard kan je ons ook contacteren en jouw persoonlijke gegevens (cv en motivatiebrief) bezorgen. Past jouw profiel, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismakend gesprek. Verloopt dit positief, dan word je uitgenodigd voor een diepgaand gesprek met één van de firmaverantwoordelijke. Na een positieve beoordeling volgt een contract en maak je deel uit van de B&R familie!

Schoolverlater op zoek naar een job?

CONTACTPERSOON
Lisa Gypen
Junior HR Business Partner

Lisa

Bij B&R Bouwgroep werken we niet enkel aan de toekomst van de bouw, maar ook aan die van jou!

Interesse in een stage?

Dankzij een stage kan je je theoretische kennis omzetten in de praktijk om zo jouw potentieel uit te breiden. Binnen B&R Bouwgroep bieden we uiteenlopende stageplekken aan, zowel op de binnendiensten als op onze werven. Volg je momenteel een bouwkundige opleiding, dan bekijken we graag samen met jou welke functie je het meest interesseert. Studeer je binnenkort af binnen een andere studierichting: geen paniek! Ook dan bekijken we graag of we een stageplaats kunnen aanbieden bij één van onze holdingdiensten (Finance, HR, Communicatie, Legal …).

Een stage is een mooie springplank naar een boeiende job binnen onze sector! Je proeft niet alleen van het jobinhoudelijke, maar je krijgt ook de kans om de cultuur van onze onderneming op te snuiven.

Als stagiair bij B&R Bouwgroep mag je rekenen op een kwalitatieve coaching door onze B&R Academy. We begeleiden je intensief bij de uitvoering van je takenpakket en volgen je kort op m.b.t. de opmaak van je stageverslag, bachelor/masterproef … We streven naar een win-winsituatie waarbij je als stagiair snel deel wordt van het team en je meerwaarde tastbaar wordt. Je mag rekenen op een constructieve evaluatie van onze leidinggevenden en de verantwoordelijke van de B&R Academy.

Onze specifieke aanpak en begeleiding zorgt ervoor dat de vraag naar stageplaatsen groot is, waardoor we niet elke stage-aanvraag kunnen toezeggen. Contacteer ons en overtuig ons tijdens een persoonlijk gesprek waarom jij de geschikte stagiair bent! Tot snel.

Vraag een stageplaats aan

CONTACTPERSOON
Joris Bertels
Learning & Development Manager

Joris
Robby - BTI

Stagiair Elektricien | Robby Rottiers

"Na mijn schoolcarrière was het een evidente beslissing om bij BTI aan de slag te gaan!"

Het verhaal van Robby

Vakantiewerk als jobstudent

Studeer je nog, maar wil je graag al relevante ervaring opdoen binnen onze Bouwgroep? Dat kan! Tijdens de zomermaanden verwelkomen wij naar jaarlijkse gewoonte studenten op zowel onze werven als onze kantoren. Steek jij graag de handen uit de mouwen? Geef jezelf op als kandidaat jobstudent voor de zomervakantie juli/augustus/september 2024. 

Schrijf je in en solliciteer voor een job bij een van onze dochterbedrijven of in ons hoofdkantoor.

Meer over werken bij B&R Bouwgroep