AM_BR_Sterrum_Final_EXT02_View01_Vs001_20190708

Nu te koop, als investering of
voor uw nieuwe thuis

 
Vastgoed is en blijft ook in de toekomst een zekere belegging. Geniet van een stabiel huurrendement en profiteer van de meerwaarde op lange termijn. Kies voor bouwprojecten waar kwaliteit, een vakkundige afwerking en een zorgvuldig 


geselecteerde ligging voorop staan. Bij B&R Bouwgroep koopt u rechtstreeks van de bouwaannemer. Droomt u van een nieuwe thuis of wilt u investeren in vastgoed? Vind uw geschikte aankoop in onze lopende verkoopsprojecten. 

Ontdek hier onze lopende verkoopsprojecten

Meer investeringsprojecten

Waarom kopen bij B&R

Ontwikkelaar en bouwaannemer behoren tot dezelfde bouwgroep

B&R Development ontwikkelt woonprojecten die worden gerealiseerd door de bouwaannemers uit de eigen B&R Bouwgroep. U koopt dus rechtstreeks van de bouwaannemer en hebt rechtstreeks contact met de technische specialisten die volledig verantwoordelijk zijn voor het ontwerp én de kwaliteitsvolle uitvoering.

silsberg-web-3

U krijgt persoonlijke begeleiding

Als koper mag u rekenen op een persoonlijke begeleiding doorheen het volledige bouwtraject. U maakt de nodige materiaalkeuzes bij onze vaste leveranciers. Al uw persoonlijke wensen en verwachtingen wordt door uw adviseur zorgvuldig opgevolgd.

Flexibiliteit in indeling en afwerking

U koopt rechtstreeks van de bouwaannemer, waardoor we u maximale flexibiliteit kunnen bieden voor de indeling en afwerking. Wanneer u in een vroeg stadium aankoopt, behoren tal van aanpassingen tot de mogelijkheden. Zo stemmen we de woning volledig op uw wensen af.

Sterrum_EXT04_190723

Strategisch gelegen A-locaties

Wij realiseren uitsluitend projecten op strategisch gelegen A-locaties. Naast de aantrekkelijke omgeving vormen een goede bereikbaarheid essentiële voorwaarden om een project te realiseren. Wij zijn actief in heel Vlaanderen.

Sterke architectuur, kwaliteitsvol gebouwd

Wij staan garant voor aansprekende architectuur, telkens perfect passend in de omgeving. Onze gebouwen worden vakkundig gerealiseerd volgens de strengste energie- en duurzaamheidsnormen. Eigen projectleiders staan garant voor de kwaliteitsvolle uitvoering.  

B&R-17