B&R2021-182

Werken bij B&R

Soliciteer nu

Je carrière begint hier

De toekomst van de bouw, maar ook die jou!

Wij houden van samenwerking én van succes. Als groep investeren we dan ook ruim in zaken die dat op onze werkplekken mogelijk maken. Want wij weten dat werken in den bouw, iets heel bijzonder is. Daarom dat we elke dag weer innoveren, maar ook investeren. Werken aan de toekomst van de bouw, maar ook aan die van jou. Dit steeds op een duurzame manier en met oog voor details! Ontdek hier wat werken bij B&R Bouwgroep nu net zo uitzonderlijk maakt.

Een hecht team

#Samensuccsvol

Samen, dat wil zeggen: nooit alleen. Kunnen rekenen op je team wanneer het nodig is, zonder dat je hier achter moet vragen. Samen werken, samen zweten, maar ook samen lachen en samen eten. #SamenSuccesvol, dat is voor ons een slogan die werkt, die mee zorgt voor de positieve boost in onze groep!

Verhalen van onze medewerkers
B&R Werf collega's
aca

Bouwen aan jouw toekomst

B&R Academy

Onze mensen, dat zijn onze gouden bakstenen. Daarom investeren we met B&R Academy, zodat jij een professioneel groeitraject uitgetekend krijgt met opleidingen  op jouw maat en  werken  we doorgedreven  samen  met  scholen.

Meer over B&R Academy

Innovatie & Duurzaamheid

Sustalutions

Sustalutions, een initiatief, ontsproten uit ons duurzaamheidsplan 2020-2025. Als leidende bouwgroep geven we duurzaamheid vorm, met Sustalutions als onze innovatiekracht. We koesteren de ambitie om in de komende jaren baanbrekende duurzame oplossingen te creëren en te implementeren. Hiermee verstevigen we onze positie als onderscheidende speler in de bouwsector.

Alles over duurzame innovatie bij B&R
sustalutions

Project & Visie

Als Bouwgroep worden we niet weemoedig als we achteruit kijken en worden we ethousiast als we vooruit kijken. We hebben een plan, we hebben een visie. Duurzaamheid, in iedere zin van het woord, en eigenaarschap voor elk van onze medewerkers zijn hierbij essentieel. Want het zijn onze medewerkers die een sleutelrol spelen in de realisatie van onze doelen.

Onze Corporate Brochure 2023

Bouw met ons mee...

Van vakman tot bediende, van student tot doorwinterde bouwprofessionals, allemaal hebben ze hun plaats in onze Bouwgroep. Aarzel dan ook niet om de zoektocht naar jouw job in den bouw, te starten bij B&R Bouwgroep of een van onze dochterbedrijven. 

De blauwdruk van onze bouwgroep