Dille Van Leuven Hooyberghs - Projectleider

Een vrouw in den bouw, die moet zeker haar mannetje staan. Ik hoor niets anders, maar ik hoor het oh zo graag.

Ik ben zelf afkomstig van Arendonk, ik (her)ken ‘het boompje’ dus maar al te goed. Werken bij B&R Bouwgroep was voor mij dus een beetje thuiskomen. Een vertrouwde en herkenbare omgeving. Tel daarbij het ruime aanbod aan groeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal, en dan weet je het wel. Waarom zou ik niet voor B&R willen werken?

Sfeer van de werf

Ik ben gestart als Assistent Projectleider, waarna ik doorgegroeid ben naar Projectleider. Een leuke combinatie van administratie en coördinatie. Dat vind ik geweldig! Een hele dag aan een bureau zitten, dat zou niets voor mij zijn. Ik heb graag drukte rondom mij waarin af en toe eens goed gelachen kan worden. De sfeer die op een werf hangt is moeilijk in woorden uit te drukken, maar eens je deze geproefd hebt, ben je verkocht. 

Blik op de toekomst

Binnen de Groep wordt er ook veel aandacht besteed aan nieuwe technologieën. Zo willen we binnenkort handsfree gaan werken met behulp van een Augmented-Reality bril, de HoloLens. Hiermee kunnen BIM-modellen in 3D rechtstreeks gevisualiseerd worden op het werkelijke gebouw. 

Cool he!

Meer over werken bij B&R Bouwgroep