Niels Dekkers - Projectleider - Arkana

Je vindt geen weg? Leg er één aan.

In de middelbare school volgde ik een technische opleiding als schrijnwerker, waardoor mijn interesse in houtskeletbouw werd aangewakkerd. Ik wist al snel dat ik voor een firma wou werken die actief was in de particuliere woningbouw. Liefst houtskeletbouw dan nog. Ik kende Arkana van tijdens mijn opleiding, dus ver moest ik het niet gaan zoeken.

Een woord is een woord

Hoewel er destijds geen vacature voor (Junior) Projectleider openstond, stuurde ik toch een spontane sollicitatie. Wie niet waagt, niet wint! Niet veel later mocht ik op gesprek komen en is de bal aan het rollen gegaan. Ik ben gestart als Assistent Calculator, met de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar werfleiding. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen en na een jaar ben ik dan ook effectief kunnen doorgroeien. Om maar te zeggen dat binnen B&R/Arkana het principe geldt: een woord is een woord.

Variatie verzekerd!

Geen enkele dag is dezelfde en dat maakt het elke keer weer spannend! Eventuele problemen trachten op te lossen, de verschillende contacten met onze eigen vakmannen, maar ook met onderaannemers, architecten en klanten... Variatie verzekerd! Dankzij de open en familiale sfeer waarin we werken, is er bovendien steeds ruimte voor feedback. En belangrijk: er wordt ook geluisterd naar die feedback. Met z’n allen gaan we telkens opnieuw voor een kwalitatief hoogstaande woning. Dat zorgt steeds voor een grote voldoening.

Meer over werken bij B&R Bouwgroep