Bjorn Jacobs - Planner Aluservice - B&R Bouwgroep

Maatwerk is hier niet alleen belangrijk in ons werk, maar ook in onze loopbaan en verloning.

Ik ken Kris, de zaakvoerder van Aluservice, al van mijn 13 jaar. We speelden allebei basketbal en geraakten snel bevriend. Toen ik afstudeerde ben ik eerst aan de slag gegaan bij een concurrent van Aluservice. Toen Kris nood had aan versterking van zijn team, kwam hij al snel bij mij terecht. Het duurde nog enkele jaren voor ik overstag ging, maar in 2011 ben ik toch gaan aankloppen bij Kris en Caroline. Zij ontvingen mij met open armen!

Intern doorgroeien

Ik heb ondertussen zowat alles gedaan bij Aluservice. Ik begon als monteur op de werven, waarna ik overschakelde naar de binnendienst. Hoewel ik officieel onze beheerder van het magazijn was, werd al snel duidelijk dat ik van vele markten thuis was. Ik deed het transport naar de lakkerij en de werven en sprong bij waar nodig. 

Begin 2022 kreeg ik de kans om nog verder door te groeien. Vandaag ben ik als Planner verantwoordelijk voor de planning van mijn collega’s. Van tekenaars en productie, tot de monteurs op onze werven. Een traject waar ik best trots op ben.

Win win

De sfeer bij ons in het team is heel familiaal en het grootste deel van mijn collega’s op dag 1 , zijn er vandaag nog. Dat wil toch iets zeggen hé! Ik krijg het nodige vertrouwen van mijn “bazen”. Zij kunnen er van op aan dat het werk in orde is, en ik kan mijn werk plannen zodat het voor mij optimaal is. 

Win win! Oh ja, als fervent fietser ben ik natuurlijk ook blij dat ik dankzij het Flex Income Plan een racefiets kan leasen.


Bjorn Jacobs - Planner Aluservice - B&R Bouwgroep 2

Warm onthaal in de Bouwgroep

Op zich is er voor ons als medewerkers van Aluservice niet héél veel veranderd op het moment dat we toegetreden zijn tot B&R Bouwgroep. Aluservice is en blijft Aluservice. Wat wel opvalt, is dat we veel meer de kans krijgen om mee te werken aan grotere en uitdagendere projecten. Daarnaast zijn de activiteiten van het B&R Feestcomité ook altijd de moeite en een welgekomen afwisseling.

Meer over B&R Bouwgroep
Meer over werken bij B&R Bouwgroep