Tanja Stappers - Boekhoudster B&R

Hoe belangrijk cijfers ook zijn, we zijn hier absoluut geen nummertjes


“Of ik een uitdagende job heb? Absoluut!” 

Telkens wanneer het einde van de maand nadert wordt de spanning weer opgedreven. De maandelijkse BTW aangiftes kunnen namelijk niet wachten. Naar het einde van het boekjaar volgt er dan de jaarafsluiting. Voor ons is dit het hoogtepunt van het jaar. De spanning durft dan al eens te stijgen, want hoewel de werknemers hier absoluut geen nummertjes zijn, zijn cijfers natuurlijk wel zeer belangrijk.

Dat maakt B&R zo speciaal

Om dit allemaal te kunnen bolwerken reken ik enerzijds op mijn persoonlijke organisatie en anderzijds op mijn collega’s. Op hen kan ik namelijk altijd vertrouwen. Want hoewel B&R Bouwgroep constant blijft groeien, het blijft één grote familie. Het is dit familiaal karakter dat werken voor B&R Bouwgroep zo speciaal maakt.

De B&R Boom blijft groeien

Mijn job is ook nooit saai want ik kom in contact met iedereen. Van de Arbeiders die dagelijks op de werf staan tot de Firmaverantwoordelijke en onze Afgevaardigd Bestuurder. Daarnaast komen er elk jaar weer firma’s bij. De B&R-boom blijft maar groeien, dat kan volgens mij alleen maar als de boom beschikt over een sterke stam met sterke wortels. Én dat, dat zit hier duidelijk goed!

Meer over werken bij B&R Bouwgroep