3365-100ste_medewerker_portaalsite

Welkom aanwerving 98, 99 en 100 van het jaar 2017

Gepubliceerd op: 3 oktober 2017

Zowel voor nieuwe medewerkers als voor de werkgever is een eerste werkdag altijd iets bijzonder. Maandag 2 oktober 2017 was bij B&R Bouwgroep extra speciaal. Op die dag mochten we acht nieuwe medewerkers, verdeeld over onze verschillende dochterbedrijven, verwelkomen. Dat brengt het aantal aanwervingen voor het jaar 2017 op 105. Een mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij konden laten gaan. Daarom haalden we alles uit de kast om van de eerste werkdag van aanwerving 98, 99 en 100, een dag te maken die ze nooit meer zouden vergeten. Hoe we dat deden, kan je ontdekken in dit filmpje.

Met deze recente aanwervingen telt B&R Bouwgroep ondertussen 720 medewerkers. Goed voor een verdubbeling in de laatste vijf jaar. De groep groeide op korte termijn uit van een aannemer tot een multidisciplinair bouwbedrijf waarbij zowel productie als dienstverlening een cruciale rol spelen over alle facetten van het bouwen heen.

Om onze groei verder te bestendigen, zijn we nog op zoek naar onder andere een ICT manager, een verantwoordelijke juridische dienst, ervaren projectleiders, een calculator/werkvoorbereider wegenbouw, een betoncentralist, enz… . Neem dus gerust een kijkje in ons joboverzicht