Welkom Piani, de all-in-one vloerspecialist

Piani, de nieuwe all-in-one vloerspecialist van B&R Bouwgroep

Gepubliceerd op: 27 juni 2022

Arendonk, 15 juni – De bouwsector zit in volle evolutie, dat merk je ook bij B&R Bouwgroep, de Arendonkse Bouwgroep met dochterbedrijven over heel Vlaanderen. Zij trekken namelijk volop de B2B kaart en organiseren zich op zo’n manier dat ze optimaal gewapend zijn om de professionele markt optimaal te bedienen. Het samenbrengen van de expertise binnen de Bouwgroep op het vlak van Vloeren (Van Bergen, Alcopro, Van de Cruys en ATA) is hiervan een mooi voorbeeld. 

 

Optimaliseren en professionaliseren

Door alle kennis binnen de groep op het vlak van vloeren samen te brengen onder één noemer: Piani, wil B&R Bouwgroep haar klanten nog beter begeleiden. Of het nu gaat over zogenaamde harde of zachte vloeren, van tegels, laminaat, tot parket, er is voortaan nog maar 1 adres: Piani. Door Tegels Van Bergen en Alcopro te consolideren en te versterken met het departement parketvloeren van ATA, de schrijnwerkspecialist binnen de groep, profileert Piani zich als de ultieme one-stop-shop voor vloeren. 


Gloednieuwe toonzaal 

De toonzaal van Tegels Van bergen werd volledig gestript en kende een extreme make-over. Klanten die bij Piani hun vloer komen kiezen worden verwelkomd in een stijlvolle en hedendaagse toonzaal met daarin een ruime keuze aan kwalitatieve vloeren. Daarnaast is Piani er om hen te ontzorgen vanaf de keuze van hun vloerafwerking tot en met de plaatsing. 


IMG_9154

Eigen plaatsers

De vakmannen van Alcopro en Van Bergen vinden onderdak bij dochterbedrijf Van de Cruys en vormen zo een solide team van maar liefst 60 plaatsers. Zij zullen instaan voor de plaatsing bij kopers van de aannemingsbedrijven binnen de groep, maar zullen daarnaast ook nog werken in opdracht van andere aannemers en projectontwikkelaars.  

Piani - Toonzaal Arendonk (15)
Michaël Veulemans (Firmaverantwoordelijke Piani en Van de Cruys): “Voor ons was het consolideren van onze vloerspecialisten onder één dak een zeer natuurlijk proces. De intense samenwerking die er reeds was krijgt nu een heel nieuw elan met de nieuwe toonzaal en de nieuwe naam." 

Synergieën bestendigen 

De consolidatie van de vloerspecialisten binnen de groep past perfect binnen de strategie van B&R Bouwgroep. Het laat hen namelijk toe om elkaar optimaal te versterken. Het is ook daarom dat Van De Craen, de pleisterwerken-, gipsblokken- en chapespecialist binnen de Kempische Bouwgroep, ook haar intrek neemt in de nieuwe kantoren die voorzien zijn bij de toonzaal.  Hun expertise op vlak van chapewerken sluit naadloos aan bij het repertoire van Piani.

Meer info op piani.be