B&R-63

Meet & Greet op onze werf in Herentals

Gepubliceerd op: 9 mei 2023

Het aantrekken van nieuw talent, dat staat bij ons het hele jaar door hoog op de agenda. In het voorjaar is onze HR-afdeling druk in de weer om aanwezig te zijn op de verschillende jobbeurzen. Daar ontmoeten ze ambitieuze studenten met een passie voor de bouw. En die willen we graag in ons team! Naast de jobbeurzen organiseerde ons HR-team samen met het werfteam van Brebuild daarom een meet & greet op onze werf in Herentals. Het was een unieke kans voor de studenten om te ervaren hoe het er écht aan toe gaat op een werf. Gemist? No worries! Bekijk nu onze video en krijg een blik achter de schermen! Veel kijkplezier!

Wil jij ook graag meebouwen aan unieke en uitdagende projecten? Dan is een stage bij B&R bouwgroep misschien wel iets voor jou! Tijdens je stage word je begeleid door onze vakmannen en B&R Academy. Zo leer je de kneepjes van het vak! Een succesformule zo blijkt, want vele van onze stagiairs blijven hier plakken! The next step? Een uitdagende job waar persoonlijke groei, opleidingen en plezier centraal blijven staan!

Ben jij geïnteresseerd in B&R en wil je graag op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Hou dan zeker onze social media in de gaten. We plaatsen regelmatig updates over onze activiteiten en vacatures. Zo kan je alles volgen van wat er bij ons gebeurt!