3609-tom-van-den-bosch-burgemeester-luc-wouters-filip-deckx-fluitsignaal-medium

Luc Wouters haalt fluitje vanonder het stof om Residentie De Pastorij op gang te fluiten.

Gepubliceerd op: 28 februari 2018

Burgemeester Luc Wouters haalt fluitje vanonder het stof om uitzonderlijk project in hartje Meldert op gang te fluiten.                                                                               

Meldert - Lummen, 28 februari 2018 –  In de Pastorijstraat te lummen, in de schaduw van Woonzorgcentrum Melderthof, werd de aftrap gegeven voor de laatste fase van de Meldertste zorgcampus. De Pastorij, een modern complex van 21 erkende assistentiewoningen met huisartsenpraktijk en brasserie dat uniek is in zijn soort

 

De vervollediging van de Meldertse Zorgcampus
Met het Melderthof, een gloednieuw woonzorgcentrum dat voldoet aan de zorgstandaard van vandaag en het nieuwe buitenschoolse kinderopvang ‘t Sjamajeeke, begint de zorgcampus gelegen in het hart van Meldert al aardig vorm te krijgen. Met de aftrap van de werken aan Residentie De Pastorij start nu ook de laatste fase. 

De Pastorij, een uitzonderlijk project
Residentie De Pastorij wordt  gebouwd op wandelafstand van essentiële faciliteiten zoals een bakkerij, een slagerij, een supermarkt en een apotheek. 21 erkende assistentieflats voor zowel senioren als mindervaliden, in een project met een eigentijdse uitstraling en ruime assistentiewoningen van gemiddeld zo’n 70 m². Dit alles omringd met de beste zorg door middel van een huisartsenpraktijk met lokale dokters in het project, alsook 24/7 permanentie in het naburige WZC Melderthof.

De aftrap
Na een welkomstwoord van Filip Deckx (Algemeen Directeur Hooyberghs) namen met Luc Wouters (Burgemeester Lummen) en Tom Van den Bosch (Makelaar Replace) twee trotse sprekers het woord. Trots omwille van het unieke zorgende karakter van dit project.  Alle zorg-en gemeenschapsvoorzieningen zijn namelijk geïntegreerd op de site zelf om zo een omgeving te bieden waarin inwoners in een volwaardig woonappartement, veilig ouder kunnen worden. Burgemeester Luc Wouters, eveneens voormalig topscheidsrechter in de Jupiler Pro league deelde voor hij het project in gang floot, nog een groene kaart uit aan de betrokken partijen. Een groene kaart als teken van waardering voor wat hier in het hartje van Meldert, en voor de Meldertnaar wordt gerealiseerd. Vervolgens werd na het weerklinken van het fluitsignaal, een vlotte één-twee ingezet tussen de bouwheer en de betrokken makelaar.

Infoavond
Donderdag 15 maart voorziet Replace nog een infoavond in ontmoetingscentrum ‘De Kalen Dries’ (Meldertsebaan 2 – 3560 Lummen). Hiervoor is inschrijven noodzakelijk. Dit kan via info@replacevastgoed.be of op 0475/25.01.72. Ontvangst is voorzien omstreeks 19u30 gevolgd door een toelichting van het project alsook een receptie.


Meer informatie:
Communicatie B&R Bouwgroep | communicatie@benrbouwgroep.be | +32 14 44 38 80