3280-2017_movedtohelp

B&Right Team brengt wisselbeker Moved To Help mee naar Arendonk

Gepubliceerd op: 9 mei 2017

In Merksplas-Kolonie vond zondag 7 mei de 8ste editie plaats van Moved To Help. Voor deze editie verhuisde de organisatie het evenement naar een prachtige nieuwe locatie, namelijk naast de gerestaureerde boerderij van de Kolonie.     

Moved To Help is een organisatie van Rotary Turnhout. De opbrengst van deze familiale en sportieve happening, zo'n € 60 000, gaat integraal naar een aantal goede doelen in de Noorderkempen. 

B&R Bouwgroep was fiere partner van dit evenement, dat naar goede gewoonte bestond uit fiets- en wandelroutes, verschillende loopwedstrijden, G-voetbal en kinderanimatie. Nieuw dit jaar waren de foodtrucks, die de barbecue vervingen, en de Team Challenge. Voor deze laatste namen niet minder dan 26 ploegen het tegen elkaar op in een tiental proeven. Een aantal bedrijven zorgde zelf voor een proef. Zo zorgde Mercedes voor een auto die de ploegen moesten voorttrekken. En uiteraard was er ook een B&R-proef. Deze bestond uit een kruiwagenparcours om stenen over te brengen. De proeven zaten goed in elkaar en waren niet allemaal fysiek, er waren er ook bij waar je flink voor moest nadenken.

B&R zou B&R niet zijn als we er niet volop voor gingen om de wisselbeker van de Team Challenge in de wacht te slepen. En of er gestreden werd! Op niet minder dan 5 van de 10 proeven scoorde het B&Right Team het maximum van de punten, met een welverdiende 1ste plaats als resultaat. 

Ons team mag zich een jaar lang het beste Kempense Team noemen. De wisselbeker kreeg alvast een ereplaats aan de receptie van ons hoofdkantoor in Arendonk.

Volgend jaar zal de trofee met minstens evenveel elan verdedigd worden!