3733-br-spartacus20180929_132229

B&R triomfeert op 2de Spartacus Strongest Company!

Gepubliceerd op: 3 oktober 2018

Woorden schieten ons tekort om te omschrijven welke buitenaardse prestatie onze collega's weer geleverd hebben tijdens de Spartacus Strongest Company. Na een zeer geslaagde editie 2017 met vijf B&R-teams aan de start, stonden we er dit jaar met zes B&R-teams. Collega's van over heel het land zakten af naar Energy Park in Averbode om daar het beste van zichzelf te geven. 

Bouwonderneming Christiaens vaardigde niet minder dan twee teams af om de West-Vlaamse eer hoog te houden, maar ook onze Limburgse collega's waren (weer) van de partij. Uit Arendonk waren er nog teams van Hooyberghs en ATA. Als zesde is er nog Team B&R Bouwgroep 1. Een team samengesteld met collega's van verschillende dochterfirma's. Na hun overwinning van vorig jaar, konden ze dit jaar geen genoegen nemen met minder dan dat. 

33 B&R-bomen, samen aan de start, klaar voor hun strafste teamprestatie ooit! En ze stelden niet teleur! Team B&R Bouwgroep ging aan de haal met de eerste plaats in de mannencategorie. Een categorie waarvan ook Christiaens 1, Hooyberghs en ATA deel uitmaakten van de top 10. Waanzinnige prestatie! Ook de prestatie van team Christiaens 2 en Alcomel verdient een speciale vermelding. Wat een straffe prestaties! Of hoe afzien en jezelf amuseren toch ook hand in hand kunnen gaan! 

Achteraf schoven we met z'n allen aan voor een heerlijke BBQ en een welverdiende frisse pint! De podiumceremonie en het feestje achterna werd er natuurlijk met plezier bij genomen!