3461-p1000156-home1

B&R Bouwgroep verstevigt marktpositie in Oost- en West-Vlaanderen

Gepubliceerd op: 18 december 2017

B&R Bouwgroep neemt (50%) participatie in Bouwonderneming Christiaens en verstevigt zo haar marktpositie in Oost- en West-Vlaanderen.

B&R Bouwgroep verwelkomt Bouwonderneming Christiaens in de groep. De nieuwste dochterfirma is gevestigd in Oostkamp, telt 95 medewerkers en realiseert een jaarlijks omzetcijfer van 50 miljoen euro. De kernactiviteiten van de bouwonderneming zijn algemene aannemingen voor zowel residentieel- als utiliteitsbouw. Deze participatie betekent een verdere aanvulling, en versterking, van de activiteiten van B&R bouwgroep op geografisch vlak. Zowel het kenmerkend familiaal karakter, als een gedeelde visie, maken van Bouwonderneming Christiaens de juiste partner voor B&R Bouwgroep.

Decennialang kende Bouwonderneming Christiaens een sterke groei. Hierdoor groeide ze geleidelijk aan uit tot een toonaangevend bouwbedrijf in Oost- en West-Vlaanderen. De gedrevenheid, flexibiliteit en deskundigheid van haar medewerkers, zijn de stevige fundamenten van deze forse groei en blijven belangrijke troeven om verder te kunnen inspelen op de steeds evoluerende trends binnen de bouwsector.

Bouwonderneming Christiaens behoudt zijn eigen identiteit en het huidig management blijft mede­aandeelhouder. Dankzij deze samensmelting groeit B&R Bouwgroep uit tot een organisatie met meer dan 800 vakbe­kwame medewerkers die samen 300 miljoen euro omzet realiseren op jaarbasis.

In de overtuiging dat de succesvolle samenwerking met de B&R Bouwgroep zal bijdragen tot een verdere gezonde groei van Bouwonderneming Christiaens blijft het huidige management actief in het dagelijks beleid van de onderneming en heeft de vierde generatie van de Christiaens familie haar intrede gemaakt.

B&R Bouwgroep, een toonaangevend en innovatief concept
Bouwonderneming Christiaens is, net als de 22 bedrijven die reeds deel uitmaken van  B&R Bouwgroep, specialist in haar niche en past dus perfect in het plaatje. Ook na de toevoeging van deze nieuwe dochterfirma, blijft B&R Bouwgroep streven naar synergie tussen alle dochterbedrijven. Zo kan elke individueel bedrijf zich focussen op dat waar het sterk in is: het leveren van kwaliteit in zijn eigen vakgebied.