3532b5689e93db851fd482ffe3a8f905

B&R Bouwgroep versterkt de groep met Van de Cruys uit Beerse

Gepubliceerd op: 23 juni 2020
B&R_logo_RGB - online
logo_vandecruys

Beerse/Arendonk, 25 juni 2020 – B&R Bouwgroep verwelkomt Van de Cruys uit Beerse in de groep. Deze specialist in vloer- en tegelwerken geldt als een referentie binnen de projectmarkt en vormt een mooie aanvulling op de activiteiten van Van Bergen, die andere vloer- en tegelspecialist binnen B&R Bouwgroep. De nieuwe dochteronderneming zal na het bouwverlof verhuizen naar de site in Arendonk om de samenwerking met de andere dochterondernemingen te optimaliseren.

Van de Cruys, opgericht in 1997, is al jaren een klinkende naam in de tegelwereld. Twee en een half jaar geleden werd het familiebedrijf overgenomen door Michaël Veulemans onder wiens vleugels de duurzame relaties met klanten, toeleveranciers en partners werd bestendigd en verder uitgebouwd. Vandaag zet Van de Cruys alweer een grote stap voorwaarts. 

Win-win
De structurele integratie in B&R Bouwgroep is een win-win voor zowel Van de Cruys als voor Van Bergen. Twee complementaire teams van vakmannen die de handen in elkaar slaan, dat kan niet anders dan voor de nodige dynamiek zorgen. De expertise op de projectmarkt die Van de Cruys meebrengt naar B&R Bouwgroep zal zowel voor Van de Cruys als voor de groep een onmiskenbare versterking betekenen.

Michaël Veulemans – Zaakvoerder Van de Cruys: “We kijken er naar uit om onder de vlag van B&R Bouwgroep te werken Helemaal nieuw zal het voor ons niet zijn daar we vaak op dezelfde werven actief zijn als vele andere bedrijven binnen de Bouwgroep. Denk maar aan Hooyberghs, ATA, Van de Craen, BTI, Verheyen…”

Sam Daems – Gedelegeerd Bestuurder: “De integratie is een voorbeeld van de manier waarop we onze specialismen verder willen uitbouwen. Een kwaliteitsinjectie van ruim 10 vakmannen, is hierin een belangrijke stap!”

Verhuis naar Arendonk
Van de Cruys voert projecten uit in heel Vlaanderen, maar heeft haar thuisbasis in Beerse. Om de samenwerking met onder andere Van Bergen te vergemakkelijken, vergezellen de medewerkers van Van de Cruys in augustus hun nieuwe collega’s op de Hoge Mauw in Arendonk. Michaël Veulemans blijft aan het roer en zal nauw samenwerken met Bart Wellens, Firmaverantwoordelijke Van Bergen en Alcopro.

B&R Bouwgroep, een toonaangevend en innovatief concept
Van de Cruys is, net als de bedrijven die reeds deel uitmaken van B&R Bouwgroep, specialist in haar niche en past dus perfect in het plaatje. Met de toevoeging van deze nieuwe dochterfirma telt B&R Bouwgroep ruim 850 medewerkers verspreid over 24 dochterondernemingen die actief zijn in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.