3680-alu_gevel

B&R Bouwgroep neemt meerderheidsparticipatie in Aluservice en breidt zo haar expertise verder uit

Gepubliceerd op: 6 juli 2018

Dessel/Arendonk, 6 juli 2018 –  B&R Bouwgroep verwelkomt het Desselse Aluservice bvba in de groep. Deze specialist in aluminium bouwproducten vormt een mooie aanvulling voor de onestopshop die B&R Bouwgroep vandaag reeds is. De nieuwe dochteronderneming is gevestigd in het naburige Dessel, op een boogscheut van het B&R-hoofdkantoor.

Al 14 jaar staat Aluservice voor kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid en dat zullen ook na vandaag de grootste troeven blijven. Als specialist in het plaatsen van muurafdekprofielen, gevelbekleding en raamdorpels, richt de Desselse dochteronderneming zich vooral op aannemers, dakdekkers en schrijnwerkers. Voor structurele zonwering  en lamellenwanden zijn zij officieel partner van Renson. Een onmiskenbare match met de expertises van de andere dochterondernemingen. De synergiën, die zullen spelen tussen Aluservice en haar kersverse zusters binnen de Bouwgroep, zullen versterkend werken voor alle partijen.

Om de continuïteit binnen het bedrijf te garanderen blijft zaakvoerder Kris Wynen op post en zal hij worden bijgestaan door Caroline Broeckx, die reeds sinds het prille begin betrokken is bij de zaak.

Met de ruggensteun, kennis en knowhow van B&R Bouwgroep heeft Aluservice alles in handen om haar positie in de markt nog te verstevigen en verder te groeien. De focus zal gelegd worden op de samenwerking met de dochterondernemingen en op de productie van materialen in het eigen atelier.

B&R Bouwgroep, een toonaangevend en innovatief concept

Aluservice is, net als de bedrijven die reeds deel uitmaken van B&R Bouwgroep, specialist in haar niche en past dus perfect in het plaatje. Met de toevoeging van deze nieuwe dochterfirma telt B&R Bouwgroep ruim 850 medewerkers verspreid over 23 dochterondernemingen die actief zijn in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.