3753-img_3508

50 studenten van VITO Hoogstraten bezoeken onze werven.

Gepubliceerd op: 16 november 2018

Vandaag ontving dochteronderneming Hooyberghs de mannen van de tweede graad Bouw van Vito hoogstraten! 50 leergierige studenten brachten een bezoek aan onze werven in Geel (Astor) en Antwerpen (Van Schoonbekestraat). In Geel vertelde Projectverantwoordelijke Pieter en Guy (B&R Academy) o.a. over de bekisting van de betonwanden en het plaatsten van prefab kolommen voor dit indrukwekkende project dat naast een kindercreche, brasserie ook goed zal zijn voor o.a. 82 assistentiewoningen en een woonzorgcentrum met niet minder dan 90 bedden.

Na een middagpauze waarbij genoten kon worden van een versgebakken frietje, bracht de bus de studenten naar Antwerpen. Hier gaf Projectverantwoordelijke Nele samen met Tim de studenten meer toelichting bij het plaatsen van welfsels en staalconstructie. Ook de gevelmetselwerken van dit kantoorgebouw, dat wordt omgebouwd tot maar liefst 74 erkende assistentiewoningen, werden uitvoerig besproken.

Hierna keerden de studenten met een rugzak vol ervaring, en enkele nuttige B&R werkmiddelen terug richting Hoogstraten. Hopelijk zien we jullie nog eens terug op een van onze werven. 

Voor eventuele vragen m.b.t stage of werfbezoeken, contacteer Guy Van Echelpoel.