Over B&R Bouwgroep

B&R Bouwgroep, met haar hoofdkantoor in Arendonk, is één van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. Onze groep telt meer dan 14 bouwgerelateerde bedrijven en biedt werk aan meer dan 700 medewerkers.  We hebben grote aannemersbedrijven in Arendonk, Antwerpen, Ternat en Oostkamp. Onze productie- en afwerkingsbedrijven bevinden zich in Arendonk en Dessel. We zijn voortdurend op zoek naar ervaren Projectleiders die oog hebben voor kwaliteit en klantgericht willen denken.

IMG_9213
B&R2022-249

Functie

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de algemene leiding van één (of meerdere) bouwproject(en), zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor het coördineren van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van het project tot aan de voorlopige oplevering. Voor de dagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast team van collega's (Werfleider, Ploegbaas en Arbeiders). Je rapporteert aan de Projectverantwoordelijke.

Profiel

 • Een diploma in bouwkunde of een vergelijkbare technische opleiding.
 • Je hebt al enkele jaren relevante ervaring als Projectleider, bij voorkeur bij een klasse 8 aannemer.
 • Je bent sterk in communicatie en hebt de nodige assertiviteit om effectief te kunnen onderhandelen en leiding te geven.
 • Je hebt een passie voor de bouwsector en streeft ernaar om steeds te blijven groeien en ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?

Je gaat aan het werk bij een van onze aannemers of productie-, en afwerkingsbedrijven met projecten in de regio van Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Onze bedrijven zijn actief in diverse domeinen zoals: commerciële en sociale woonprojecten, ziekenhuizen, scholen, woonzorgprojecten, infrastructuurwerken en afwerking.

 • De kans om deel uit te maken van een dynamische bouwgroep met uitdagende en gevarieerde projecten.
 • Naast een competitieve verloning op basis van jouw ervaring, bieden wij ook:
  • Extralegale voordelen zoals een (elektrische) bedrijfswagen met tankkaart of laadpas, Flex Income Plan (FIP), laptop, smartphone, hospitalisatie- en groepsverzekering.
  • Uitgebreide coaching door collega's om jouw kennis te verrijken met de expertise van B&R Bouwgroep. 
  • Kansen voor persoonlijke en professionele groei via opleidingen en trainingen.
Meer over werken bij B&R Bouwgroep