Matty Scholer - Assistent Projectleider - B&R Bouwgroep

Bijleren stopt niet aan de schoolbanken.

Ik kende B&R Bouwgroep nog niet toen ik begon te studeren aan Thomas More Geel. In het 3e jaar zijn we met de studenten Bouw op bezoek geweest op de werf van Hooyberghs in Edegem (the Mills). Daar heeft Guy Van Echelpoel – Verantwoordelijke B&R Academy - ons een rondleiding gegeven, aangevuld met een boeiende bedrijfspresentatie. Hij vertelde ons dat er nog een aantal plaatsen waren voor een begeleide stage, waarvoor je een sollicitatiebrief kon indienen. Ik ben ’s avonds meteen in mijn pen gekropen! Wat mij opviel was de gedrevenheid en het altijd beter willen doen.

Daar wil ik voor werken!

Hooyberghs is een grote firma met grote projecten, maar tegelijk een firma met een collegiale/familiale sfeer en een goede begeleiding. Zaken die stuk voor stuk heel belangrijk zijn voor mij. Ik ben die avond thuisgekomen en heb meteen gezegd dat ik voor Hooyberghs wilde werken.

Ideale afwisseling

Als Assistent Projectleider werk ik zowel samen met onze vakmannen op de werf, als met de Projectleiders en onderaannemers. Samen een project realiseren waar je trots op kan zijn, dat vind ik geweldig. Het leukst vind ik zelf de administratie en de overlegmomenten over de uitvoering. Je hebt inspraak en je ideeën worden geapprecieerd. Tel daarbij nog een aangename werkomgeving en een supertoffe groep collega’s en je weet waarvoor ik het doe.

Meer over werken bij B&R Bouwgroep