Dinsdag 28 januari stond er een speciale teambuilding op het E. Rombaut-menu. Om de B&R Bedrijfswaarden — en vooral Mensgerichtheid — nog eens extra aandacht te geven, koos het hele team voor een kookworkshop ‘Paella’.

45 enthousiaste keukenprinsen en -prinsessen gingen in acht groepjes aan de slag met een grote pan en een waslijst lekkere ingrediënten om hét culinaire icoon van Spanje te prepareren. Bewust waren collega’s die elkaar weinig tot nooit zien bij elkaar gezet om lekker te socializen en een heerlijk gerecht te bereiden.  

Gestart werd met bubbels, hapjes en broodjes waarna vier ambassadeurs een inspirerende presentatie gaven over ‘hun’ bedrijfswaarde: Mario (Respect), Jan (Trots), Geert (Verantwoordelijk) en Margo (Mensgerichtheid). En passant werd ook 10 jaar vestiging Ternat gevierd. Dan was het hoog tijd om in de depot met traiteur Melange die eigen paella te bereiden! Elk groepje had een eigen kookzone met alle benodigde keukengerei, en in ‘het winkeltje’ kon iedereen zijn ingrediënten ophalen om het kookstappenplan te volgen. Lieven maakte ondertussen de Spaanse sfeer compleet met een verfijnde wijndegustatie. De depot was cosy ingericht met verlichting, spandoeken en digitale schermen met foto’s en muziek. Ook de Baravan stond er weer, en alle deelnemers kregen een mooie, op maat gemaakte keukenshort. Dé kers op de euh… paella was natuurlijk samen het zelfgemaakte eenpansgerecht degusteren. Een geslaagde teambuilding vol gezelligheid, samenwerking en heerlijk eten! 

Waar ben je naar op zoek