3647-20180607_0211

B&R Bouwgroep ontvangt 150 Arendonkse ondernemers

Gepubliceerd op: 11 juni 2018

We Arendonk Onderneemt - Bedrijfsbezoek B&R Bouwgroep

Zoals jullie ongetwijfeld wel weten, zijn we bij B&R Bouwgroep best trots op onze Arendonkse roots. Daarom waren we dan ook verheugd om gastheer te zijn voor de vierde editie van We Arendonk Onderneemt. Op dit unieke netwerkevent georganiseerd door We Arendonk Onderneemt, in samenwerking met Voka Kempen en Unizo, kregen Arendonkse ondernemers de kans om naar hartenlust te netwerken en een kijkje te nemen achter de schermen van onze bedrijfssite in Arendonk.

Met meer dan 150 waren ze, de nieuwsgierige Arendonkse ondernemers, een recordopkomst. Na een hartelijk ontvangst kregen de bezoekers een rondleiding van een van de B&R Bouwgroep gidsen. Er waren tussenstops voorzien bij de verschillende dochterbedrijven op de site, waar ze opgewacht werden door de respectievelijke firmaverantwoordelijke die hen voorzag van een vakkundige uitleg.

Hun enthousiasme bleek aanstekelijk te zijn. Na de rondgang volgde een stroom aan complimenten en positieve reacties. Gecharmeerd door het enthousiasme van de aanwezige B&R verantwoordelijken verzamelden de bezoekers in het fantastisch ingeklede magazijn van B&R Logistics, het logistieke hart van onze groep. Hier werden de aanwezigen welkom geheten door Eddy Bruyninckx (Voorzitter van de  Raad van Bestuur B&R Bouwgroep), Michel Duyts (WeAREndonkOnderneemt) en Kristof Hendrickx (Burgemeester Arendonk).

Fierheid, durf en passie waren woorden die door elk van hen in de mond genomen werden. En ook een knipoog richting Radja Nainggolan mocht niet ontbreken tijdens de speech van Burgemeester Hendrickx. De aanwezige Arendonkse ondernemers werden echter niet getrakteerd op een frietje Saté maar mochten rekenen op een heerlijk walking diner met daarbij een verfrissend drankje. Dit bleek de  perfecte manier te zijn om ideeën en verhalen uit te wisselen met de ondernemingsgezinde Arendonkenaren.

Op weg naar huis kreeg elke aanwezige nog een B&R-goodie bag mee om het bezoek in stijl af te ronden. Zowel de organisatoren, de gastheer, als de aanwezige ondernemers kijken terug op een zeer geslaagde editie.